• Центральный офис
  • г. Москва
  • Варшавское шоссе, д. 125 стр. 1
  • Пн-Пт с 9:00 до 18:00
Молекулярная структура
ASPARTAME
CAS-номер: 22839-47-0 Заказать# RT000366 Заказать Распечатать
Описание
  • Synonymsr-Sweet; (3S)-3-amino-3-[[(1S)-1-methoxycarbonyl-2-phenyl-ethyl]carbamoyl]propanoic acid; Sweet cornSweet dipeptide; (3S)-3-azaniumyl-3-[[(1S)-1-methoxycarbonyl-2-phenyl-ethyl]carbamoyl]propanoate; NutraSweet; H-Asp-Phe-OMe; 3-amino-3-[(1-methoxycarbonyl-2-phenyl-ethyl)carbamoyl]propanoic acid; L-Phenylalanine,L-R-aspartyl-,2-methyl ester; Aspartame (USAN); Aspartame FCC 4; Succinamic acid, 3-amino-N-(alpha-carboxyphenethyl)-,N-methyl ester; Aspartame FCC4; Aspartame Granula; β-Aspartame;
  • EINECS245-261-3
  • Molecular FormulaC14H18N2O5
  • AppearanceWhite powder or tablets
  • Molecular Weight294.31
  • Density1.28 g/cm3
  • Boiling Point535.8 °C at 760 mmHg
  • Melting Point248-250℃
  • Flash Point277.8 °C
  • Alpha15.5 o (C=4, 15N FORMIC ACID)
  • Storage Temperature2-8°C
  • Refractive index14.5 ° (C=4, 15mol/L Formic Acid)
  • Solubility18.2 g/L
  • StabilityStable. Incompatible with strong oxidizing agents.
  • UsageA dipeptide ester about 160 times sweeter than sucrose in aqueous solution. A non-nutritive sweetener.
назад

Реаторг — это:

Комплексный подход
Оптимальное соотношение цена/качество
Собственное логистическое подразделение
Собственное производство